Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

joi, 19 august 2010

Pasajul Graffiti

Pasajul dintre Aleea Callatis și Aleea Istru este situat între Școala de Hipoacuzici nr. 2 si Școala Specială nr. 11.
 Școala de Hipoacuzici a construit cu fonduri europene un zid pe toată lungimea pasajului. După
câteva luni acest zid a fost vandalizat cu graffiti de cea mai slabă calitate. Acum pe zid se pot găsi adrese, numere de telefon și tot felul de mâzgăleli fără nici o noimă.
Artă sau gunoi?
Preferă cineva această mizerie?
Nu ar fi mai frumos un gard verde ?
După câte știu există reglementari în vigoare care interzic afișarea de graffiti. Cine trebuie să aplice aceste reglementări? Când blocurile din zonă vor avea fațade reabilitate și acestea vor fi acoperite cu graffiti?
Pasajul este frecventat de locuitorii cartierului dar și de oameni fara căpătâi care îl folosesc ca bucătarie sau dormitor. După ploaie pasajul nu poate fi folosit din cauza noroiului.

Un comentariu:

  1. Am trecut si eu ieri pe acolo, intr-adevar zona arata jalnic. Se poate transforma intr-o zona curata si accesibila (daca se iau gunoaiele, se tunde iarba si se paveaza cu pietris sau pavele) care poate fi folosita de catre locuitorii zonei si de copiii care invata la scolile si gradinitele din zona pt diverse activitati recreative in aer liber. Putem face o cerere in acest sens catre ADP S.6 si catre Comisia respectiva din cadrul Cons. Local S.6, trebuie doar sa ne organizam.

    RăspundețiȘtergere