Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

vineri, 3 septembrie 2010

Intalnirea nr.4

Ieri 02.09.2010 ne-am intalnit din nou la Sc. 144, de data asta am fost 4 vecini si Aurel de la CeReParticipare.
Am schitat un plan pt intalnirea din 09.09.2010 pe care speram s-o avem cu dl consilier local Marin Flamanzeanu, secretar in Comisia Admin. Domeniului Public si Privat, Admin. Pietelor si Gospodarie Comunala din cadrul Cons. Local al Sect.6.
Acestuia ii vom inmana o cerere semnata de cat mai multe persoane interesate (vecini, prieteni, parinti si cadre didactice de la Sc. Hipoacuzici, Sc. 11, Gradinita 218, Gradinita 2) prin care solicitam pt aleea de trecere dintre cele 2 scoli de mai sus (de-a lungul gardului-graffitti) igienizarea + pavarea cu pietris/pavele + montarea de afis de atentionare si amenda pt lasarea gunoaielor in zona. Aceasta cerere o vom lasa si la Prim.S.6 cu nr de inregistrare.
Cf legii trebuie sa primim un raspuns scris in max 30 de zile.
Vom vedea cum actionam dupa acest raspuns.

4 comentarii:

 1. Dl. M. Flamanzeanu va fi invitat in calitate de secretar al Comisiei de specialitate nr. 6 "Comisia Administrarea Domeniului Public si Privat, Administrarea Pietelor si Gospodarie Comunala" (Presedinte Avramescu Manuel PNL, membri: Constantin Aurel PDL, Baldea Ioan PRM, Gabor Doru Vasile PSD)
  Cererea va fi inmanata D-lui Flamanzeanu iar o copie va fi inregistrata la primarie cu termen legal de raspuns 30 zile

  RăspundețiȘtergere
 2. Bancile de-a lungul aleii cu pricina nu ar fi indicate, trebuie sa ramana o alee de tranzit, cu aspect civilizat, cu iluminatie pe timp de noapte si o cabina pt. un paznic, cum au si scolile vecine, mai ales ca pe aici trec si mame cu copii.
  DAR...paznicul sa-si faca datoria, sa fie intransigent cu cei ce ar dori sa stationeze neorganizat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Maine 8 sept.a.c. pornim actiunea de strangere de semnaturi.
  Va invitam pe cei stiuti si nestiuti in dreptul aleii in jurul orei 11.
  Delia si cu mine vom fi acolo sau pe aproape ( la scoli sau la blocul de vis-a-vis=D7 )

  RăspundețiȘtergere
 4. Intalnirea cu dl.Flamanzeanu de joi9/9/2010 a fost conform asteptarilor cele mai optimiste.Omul si-a notat toate problemele ridicate de noi si a fost dornic sa vada si schitele arh.peisagist Mihai Dinu.
  Noi vom perfecta memoriul conceput si vom atasa fotografii din zonele cu probleme si dupa desenele arh.Dinu.Tot dosarul va fi facut in 2 exemplare,unuldirect la registratura primariei sect.6 si al doilea direct in mana dl.F. joi16/9
  cand vom face turul zoneinoastre de actiune.
  Nu pot sa spun decat DOAMNE, AJUTA!
  Consider un inceput bun. CE PARERE AVETI?

  RăspundețiȘtergere