Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

joi, 30 septembrie 2010

O VESTE FOARTE BUNĂ

Primăria sector 6, prin ADP, s-a hotărât să înceapă amenajarea Aleei Graffiti, adica a pasajului dintre Aleea Callatis și Aleea Istru. Dacă acest lucru se va întâmpla, va trebui ca cineva să găsească un nou nume pentru acest colț de sector 6.
 Minunea ar trebui să se întâmple până la Sfântul Dumitru. Vestea cea bună ne-a fost transmisă de consilierul Flămânzeanu care în urma petiției noastre a luat legătura cu un director ADP și a intervenit ca minunea să se producă la termenul solicitat de noi.
Se pare deci că putem deja să ne ocupăm de pregătirea acelor evenimente care au fost luate in discuție: expoziții, concursuri, etc.
Consilierul Flămânzeanu promite că vor urma și alte minuni, dintre cele solicitate de noi.
Să auzim de bine!

3 comentarii:

 1. Ce veste buna!

  Propun ca nume nou: Aleea dintre scoli.

  Si poate la targ scolile de acolo ar putea prezenta un spectacol cu proprii elevi.

  Si o expozitie cu propunerile de amenajare a spatiilor verzi din fata blocurilor, despre care s-a vorbit deja.

  RăspundețiȘtergere
 2. O primă propunere de amenajare a spațiilor din fața blocurilor a fost deja făcută de arh. Mihai Dinu. Credeți că ar trebui printate planșe pentru a fi expuse?
  Cea mai ieftină soluție este desigur publicarea pe blog. Dar nu cea mai accesibilă. Oricum la inaugurarea pasajului "Dintre Școli" vom distribui fluturași cu adresa blogului. Putem lipi și afișe la blocurile din zonă.
  Așteptăm și alte propuneri de amenajare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi place numele "Aleea dintre scoli''.
  Totusi, sa nu ne imbatam cu apa rece avand in vedere ca nicio promisiune din partea Cons. Local 6 ref la igienizarea/amenajarea aleii respective nu s-a materializat pana in data 08/10/2010. Noi mergem mai departe.

  RăspundețiȘtergere