Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

vineri, 1 octombrie 2010

"Aleea Dintre Școli" prinde viață

Azi la ora 10.00 consilierul Flămânzeanu a anunțat că de luni 4 octombrie vor începe lucrările de amenajare a aleei "Dintre Școli". D-sa ne roagă să urmărim lucrările și să ținem legătura cu el pentru a-l informa de progresul acestora.
Dl. consilier ne sugerează să punem pe hârtie și restul problemelor pe care i le-am semnalat (spații verzi, câini fără stăpâni, parcări, etc) și să le înaintăm la primărie. Dl. Flămânzeanu promite să ne sprijine în demersurile noastre.

2 comentarii:

 1. Consilierul Flamanzeanu este o persoana care promite si nu face.
  Astazi este 12 oct.si Aleea dintre Scoli arata tot ca un maidan.
  Astazi la ora 11a.m. am sunat pe consilierul Flamanzeanu mi-a raspuns la apel si mi-a promis ca va suna pe directorul de la ADP sa-l intrebe de ce nu a inceput actiunea,promitandu-mi ca ma va suna sa-mi dea raspunsul.Este ora 21,30 si telefonul de la dansul nu l-am primit.
  Nici nu mai cred in cuvantul dansului.
  Ne duce cu vorba alesul nostru.Om fara cuvant!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Invitatie catre D-nele Maria si Corina Sarion:
  Duminica 24 oct.intre orele 11-16 la capatul betonat al Aleii dintre Scoli grupul de actiune civica din care face parte si Dl.Sarion va organiza o manifestatie cu si pentru copiii si parintii locuitori ai zonei ,ca semn de protest impotriva nepasarii Primariei Sector 6 fata de cerintele si nevoile cetatenilor.Ne-ar face placere sa participati,mai ales ca sunteti persoane interesate de acest BLOG.Va asteptam cu drag la voie buna si aer curat.

  RăspundețiȘtergere