Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

duminică, 24 octombrie 2010

Locuitorii din zona Callatis-Istru au petrecut o dimineață plăcută la deschiderea aleei "Dintre Școli"

Cei care au venit azi înainte de prânz la evenimentul din Aleea Callatis au avut parte de o dimineață însorită și de o întâlnire cu vecinii de cartier. Copiii au desenat, au sculptat dovleci și au pictat măști, iar părinții au discutat despre ce ar fi mai bine să mai facem în cartierul nostru. Ne-au onorat cu prezența: senatorul Radu F. Alexandru, Cristina Udrea, deputatul Daniel Geantă, consilierul George Anglițoiu, directorul ADP Marius Ambrozie și alții.
Școala Speciala nr. 11 și Scoala pentru Deficienții de Auz nr.2 ne-au sprijinit cu materiale artistice pregătite de copii și mese și bănci. Pizzeria din stația RATB ne-a ajutat cu bănci și mese.
Proiectul a fost sprijinit încă de la început de Primăria sectorului 6 prin participarea consilierului Flămânzeanu si a ADP sector 6.
CeRe a fost tot timpul alături de noi. Le mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat.
Pe ansamblu evenimentul a fost o reușită. Mulți din vecinii noștri au dorit de mult amenajarea "Aleei Dintre Școli" și acum s-au declarat plăcut surprinși. Ei și-au exprimat speranța ca această alee nu va mai reveni niciodată la statutul de groapă de gunoi pe care l-a deținut aproape 40 ani de când a luat ființă cartierul nostru. Ei sunt acum mult mai încrezători că și alte proiecte vor prinde viață.
Am surprins câteva imagini, unele nu prea reușite din punct de vedere fotografic. Postez mai jos câteva imagini, restul le puteți găsi pe albumul :
http://picasaweb.google.ro/Dan.Sarion/Eveniment_24_oct_2010 Să sperăm că fotografiile la următorul eveniment vor fi mai reușite.
Se afișează banerul

Sosesc: senatorul Radu F. Alexandru și George Anglițoiu

Campionul la sculptura dovlecilor

Activități artistice care pregătesc artiștii de mâine

Paul își prezintă primul tablou semnatVĂ AȘTEPTĂM ȘI LA URMĂTOARELE EVENIMENTE ORGANIZATE DE GRUPUL DE INIȚIATIVĂ CIVICĂ !

Un comentariu:

  1. Astazi am avut parte de o zi insorita de toamna si de autoritati interesate sa asculte doleantele grupului! Pe scurt, a fost un succes!

    RăspundețiȘtergere