Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 9 februarie 2011

Evoluții promițătoare în "afacerea grădinii suspendate" (2)


 S-a primit raspunsul ADPDU sect 6 la petitia adresata pentru solutionarea problemelor mentionate in blogul din 4 noiembrie 2010
In urma solicitarii dvs. cu privire la problemele din zona Prel. Ghencea nr. 28 bl. C5, suntem in masura sa va informam:

1. In privinta problemei cainilor comunitari, singura institutie abilitata in acest sens este Primaria Mun. Bucuresti prin serviciul ASPA www.aspa.ro
2. In privinta situatiilor neplacute create de grupurile de persoanele stranse noaptile pe bancile parcului, institutia care are competente in acest sens este Politia Comunitara a Sectorului 6 tel. 021/9546.
3. In privinta igienizarii parcului, ADPDU sect. 6 are program periodic de salubrizare la nivelul intregului sector; tinem sa va mentionam ca am atras atentia in mod special asupra parcului in tema serviciilor specializate.
4. Cu privire la desfiintarea parcului, va putem informa ca in urma definitivarii bugetului pe anul in curs si alocarii sumelor pe servicii dar si in functie de prioritati si nu in ultimul rand tinand cont si de conditiile atmosferice, vom face demersurile pentru a intampina propunerea dvs. si anume de mutare a parcului respectiv, in urma unei intalniri cu asociatia dvs.

Cu stima,
Daniel Guti
Relatii cu Publicul
ADPDU Sect. 6

Un comentariu:

  1. Pai bine, aveti blog si nu spuneti nimanui?

    V-am bagat in lista de linkuri si o sa va urmaresc.

    Multumesc pentru interesul aratat zonei si pentru eforturile pe care le faceti.

    RăspundețiȘtergere