Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 21 februarie 2011

PEDEPSIREA NEVINOVATILOR

Personalul firmei URBAN nu-si face datoria.

In consecinta ramanem si cu strazile murdare si cu banii luati pentru taxe cheltuite ineficient.

In afara de superficialitatea cu care lucreaza in general, personalul URBAN refuza sa stranga dejectiile cainilor pe motiv ca "stapanii cainilor trebuie sa curete dupa acestia" si te informeaza rapid ca esti nebun daca le ceri sa curete complet strada, trotuarele si spatiile verzi de pe strada. Este de-a dreptul hilar sa vezi fetele cum matura putina zapada cazuta in ultimele doua zile !

Exista vreo prevedere in contractul Primariei cu firma URBAN prin care se stipuleaza ca dejectiile animalelor nu trebuiesc curatate ?

Pedepsirea stapanilor nesimtiti trebuie sa fie in sarcina unor organisme ca Primaria, Politia, sau Garda de Mediu (se spune ca exista asa ceva in Romania), care pot si trebuie sa dea amenzi.

Stapanul celor mai multi caini este Parlamentul Romaniei care a interzis prin lege eutanasierea animalelor fara stapan. Ce facem cu dejectiile maidanezilor ? Le pastram cu religiozitate pe trotuare si pe spatiile verzi ? Le punem sare ca sa nu se strice ?!

 

Hai sa-i pedepsim pe cetatenii care nu au caini, lasandu-i sa calce in … !

 

Pe de alta parte trebuie mentionata dotarea slaba a personalului URBAN cu scule specifice. Am vazut in parcul IZVOR cum muncitorii de la ROMPREST aveau niste greble usoare cu dinti desi, foarte potrivite pentru curatarea spatiilor verzi. La URBAN am vazut numai perii - potrivite doar pentru praf, frunze si nici o scula cu care se pot rascheta guma de mestecat, dejectiile calcate in picioare si apoi uscate, pungile de plastic lipite de asfalt, s.a.

 

Daca doriti fotografii relevante nu trebuie decat sa va manifestati dorinta si vi le vom transmite cu placere chiar daca arata urat.

 

21.02.2011

 

I.D. Rusu, pentru Asociatia Ce-Re7 comentarii:

 1. Se pare ca mesajul trimis la Urban si la Primarie ca urmare a discutiei de azi dimineata in jur de 8:00 pe Istru (si cred ca si a celei de vineri sau sambata) a fost citit pe la URBAN fiindca la ora 14:20 cand am mers la scoala sa-mi iau aleasa inimii, strazile Istru si Callatis erau mult mai circulabile.
  Mai este de lucru, dar nici Dumnezeu nu a facut lumea in 6 ore!
  Pacat ca pentru toate fleacurile este nevoie de oarece scandal.

  Cu stima,

  ID Rusu

  RăspundețiȘtergere
 2. In 2010 cineva a inceput o campanie pe net, v-am mai povestit despre ea: http://strangdupacatel.wordpress.com/.
  A trimis o petitie si la Primaria s.6, e postat raspunsul pe acel blog, P.s.6 zice ca a dat amenzi (cate? cand?), a facut locuri pt catei (cate? unde?) si a pus recipiente cu pungi/ manusi (unde?). Ce ziceti, revenim si noi cu o intrebare laP.s.6?

  RăspundețiȘtergere
 3. Campania "Strang dupa catel" se adreseaza in primul rand acelor posesori de animale de companie care nu au bunul simt si nu inteleg ca trebuie sa mentina curatenia in spatiul public. Este bine ca primaria sa puna servetele dar esential este ca se schimbe mentalitatea celor care cu nesimtire isi lasa "amprenta" lipsei lor de civilizatie ( ma refer la proprietari si nu la animale) Voi reveni.

  RăspundețiȘtergere
 4. Domnule Rusu,

  tin sa va multumesc pentru faptul ca luati atitudine, ca observati totusi serviciile noastre, si mai ales ca ne spuneti parerea dumnevoastra

  scule si unelte pentru spatiile verzi avem si noi dar la echipele care intretin spatiile verzi
  dupa parerea mea urban este una dintre cele mai bine dotate societati de profil din Romania, daca nu chiar ce mai bine dotata

  din pacate pentru noi este posibil ca un angajat al nostru sa va dea un raspuns cum ati relatat dumneavostra
  permanent controlam si unde constatam deficiente luam masuri de remediere prin reinstruiri

  dar calitatea oamenilor care ocupa pozitiile respective este o piedica in calea imbunatatirii calitatii serviciilor noastre
  din pacate nu gasim oamenii de care avem nevoie, care sa-si doreasca sa faca parte din echipa noastra in conditiile pe care le oferim acum

  referitor la problema animalelor de companie intradevar angajatul Urban trebuie sa curete trotuarul de tot ceea ce este lasat acolo
  si faptul ca nu a facut-o reprezinta o neindeplinire a atributiunilor de servici
  neaplicarea amenzilor pentru proprietarii de animale de companie care murdaresc trotuarele nu este un motiv pentru noi sa lasam mizeria in strada

  va rog sa imi oferiti informatii mai detaliate legate de locul si data unde ati observat

  va multumesc anticipat


  Dan Ceausescu
  Director Sucursala

  URBAN S.A. Sucursala Bucuresti
  B-dul Preciziei 40A, sector 6
  Bucuresti, Romania
  Tel. +4021.311.2572
  Fax. +4021.404.3617
  Gsm +40729.166.777
  dan.ceausescu@urbansa.ro
  www.urbansa.ro

  RăspundețiȘtergere
 5. Domnule Ceausescu,

  Apreciez raspunsul prompt, mai ales ca in ziua urmatoare mesajului meu am remarcat disparitia unor vechi urme ale trecerii cainilor cu si fara stapan. Presupun ca in sfarsit personalul a fost instruit in acest sens. Spun "in sfarsit" pentru ca nu era prima data cand aveam discutii similare, discutii in care am observat surprinderea personalului la cererea mea si declaratii "am sa-l sun pe sefu' !". Bine ca tot sau aproape tot personalul dvs. are telefoane celulare!

  Avand in vedere pregatirea (inerenta) a personalului de curatenie va sugerez aplicarea unor proceduri din industrie, pe care le cunosc din anul 1968 cand facem practica dupa anul II de facultate. Domeniul meu este partea de inalta tensiune a sistemului energetic, dar multe practici sunt valabile in orice domeniu. '
  Sugerez ca in fiecare dimineata, odata cu indicarea zonei de lucru, personalului sa i se reaminteasca sarcinile de serviciu pentru a se evita scapari din vedere. De asemenea si personalul care controleaza rezultatele muncii trebuie instruit corespunzator.

  Locurile discutiilor si muncitorii respectivi nu au relevanta datorita deficientelor in pregatirea specifica.a acestora. Sa vedem cum se vor comporta de acum incolo.

  Cu stima,

  ID Rusu

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua , dle Dan Ceusescu,
  Grupul de initiativa civica CALLATIS - DRUMUL TABERII apreciaza in mod favorabil deschiderea dvs. pentru colaborare cu cetatenii.
  In zona noastra de actiune, intre str.Prel.Ghencea, Valea Oltului, Valea Argesului si Raul Doamnei, sunt administratii de blocuri care doresc de multi ani colectarea selectiva a deseurilor. Dar oamenii au fost dezamagiti cand au vazut ca toate categoriile de gunoi intra in acelasi tocator!
  1. Ce raspuns aveti pentru acest aspect?
  2. Si o alta intrebare, referitoare la deseurile electronice : nu mai exista acea regula ca la sfarsit de fiecare luna sa fie colectate? Se primea un anunt, intr-o vreme, de la dvs. sau de la Primarie , de catre fiecare Asoc. de Proprietari , in acest sens. Dar si aceasta actiune poate fi supusa criticii, pentru ca inainte de a fi colectate de pe marginea trotuarelor, unde eram sfatuiti sa le depozitam, dispareau in chip misterios! Ori, scopul actiunii este de a nu infesta solul cu resturi electronice! Daca doriti , ne putem sfatui, cum ar fi mai bine. O idee ar fi ca in cateva puncte care s-au creat ad-hoc sa fie aduse containere metalice mari, cu 2 zile inainte, pe ele sa scrie mare DESEURI ELECTRONICE-.......(data).
  Si ar mai fi a 3-a intrebare si ultima de azi, daca de automobilele =rable va ocupati dvs sau ADP ?
  Cu toata stima,
  Elisabeta Blaga

  RăspundețiȘtergere
 7. buna ziua,

  am receptionat mesajul dumneavoastra
  vreau sa va invit la o intalnire la noi la sediu sa discutam la concret despre ce putem face in sensul cerintelor dumneavoastra

  colegul meu Paul Alecu va prelua legatura cu dumneavoastra si va programa intalnirea
  la care o sa particip si eu binenteles

  cu consideratie,

  Dan Ceausescu
  Director Sucursala

  URBAN S.A. Sucursala Bucuresti
  B-dul Preciziei 40A, sector 6
  Bucuresti, Romania
  Tel. +4021.311.2572
  Fax. +4021.404.3617
  Gsm +40729.166.777
  dan.ceausescu@urbansa.ro
  www.urbansa.ro

  RăspundețiȘtergere