Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 16 martie 2011

ADP Sector 6 ne sprijina la curatarea spatiilor verzi din jurul blocurilor

Multumim ADP Sector 6 pentru ajutorul acordat. Acum suntem mai pregatiti pentru venirea primaverii.

4 comentarii:

 1. Dupa publicarea pe blog a aceste postari, d-na Marilena Fition, privind ultima fotografie a remarcat pe buna dreptate ca gardurile celor doua blocuri sunt diferite: cel de la blocul A11 este "superb" in timp ce cel de la A10 este "simplu". Asa este. Dar eu ca locatar la A10, cand ma uit pe fereastra vad gardul "superb" de la blocul vecin si imi place. Acum este randul blocului nostru sa facem un gard si mai superb. Sa inceapa competitia! Sa speram ca florile noastre din spatele gardului vor fi mai frumoase.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aria de curatare de uscaturi a spatiilor verzi a fost destul de mare si totul s-a intamplat pe 12 martie.Dar vremea frumoasa (care incepe cu Primavara) nu inseamna numai adunarea uscaturilor!
  Toate zonele asa zise verzi sunt "obosite":maluri de pamant care stau sa se prabuseasca,garduri orate sau mai frimusele, dupa cum este dominanta politica la primarie si unde locuiesc reprezentanti de-ai respectivului partid. Totul se face dupa zicala"trage spuza pe turta lui"
  Uneori mi se face si mie lehamite, dar imi revin repede, pentru ca lehamitea ne impinge la nepasare.
  In concluzie, eu nu ma las aburita de adunarea uscaturilor, vreu sa vad o zona verde sistematizata cu cap!
  Atunci voi crede ca impozitele platite de mine si de tine nu au fost furate!

  RăspundețiȘtergere
 3. Marilena Fition spune:
  Dle Sarion, eu ma refer la faptul ca nu s-a respectat o regula : toate gardurile din sector sa fie identice..... indiferent la ce data sunt puse sau cine locuieste in zona ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Ion Dumitru spune:
  Vad ca se face curat si pe Valea Argesului.

  RăspundețiȘtergere