Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 28 martie 2011

Fwd: Propunere colaborare pt refacerea spatiului verde stradal din Prel. GhenceaFrom: DELIA MIHALACHE
Date: 2011/3/28
Subject: Propunere colaborare pt refacerea spatiului verde stradal din Prel. Ghencea
To: contact@adpdu6.ro

CATRE: ADPDU sector 6
IN ATENTIA: dlui dir. Ioan Cristea
Stimate dle director,
Ma numesc Delia Mihalache, Bucuresti si sunt membru al grupului de initiativa civica ''Callatis-Drumul Taberei''.
Stiu ca problemele legate de spatiile verzi insuficiente sau dificil de intretinut din cartier sunt multe si institutia dvs. face eforturi pt a-si indeplini atributiile, in limita bugetului alocat de Primaria sector 6. De aceea, va propun sa va ajut pt refacerea si intretinerea unui spatiu verde stradal.
Atasat va trimit o fotografie cu spatiul verde aflat in Prel. Ghencea, spatiu care de fapt este folosit ca si parcare de oricine opreste in zona, desi este doar pamant si va imaginati ce se intampla cand ploua, tot noroiul este carat de masini pe carosabil.
Va propun ca dvs. sa aduceti aici pamant potrivit pt cresterea vegetatiei, sa-l nivelati iar eu si familia mea vom planta iarba si salcami (daca sunteti de acord) si vom intretine permanent acest spatiu public. De fapt, asta am facut si pana acum, adunand gunoaiele si incercand sa mentinem vegetatia spontana existenta insa parcarea frecventa a masinilor nu permite mai mult, de aceea va solicit sprijinul profesionist si autorizat.
Bineinteles ca se va pastra zona libera necesara pt traficul pietonal care se desfasoara in continuare fara trotuar, desi multi dintre locuitorii zonei au facut sesizari la Primaria s.6 si Primaria Bucuresti.
Va multumesc si astept raspunsul dvs., daca se poate.
Toate cele bune,
Delia Mihalache, grupul de initiativa civica ''Callatis-Dr Taberei''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu