Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 11 mai 2011

Managementul deseurilor si situatia curateniei stradale

From: DELIA MIHALACHE
Date: 2011/5/11

Catre: Urban SA
In atentia: dlui Paul Alecu si dlui Dan Ceausescu

Stimati domni,

In urma convorbirilor si emailurilor anterioare purtate cu dvs., membrii grupului de initiativa civica ''Callatis-Dr Taberei'' va solicita o intrevedere la sediul firmei Urban pt o discutie legata de modul in care putem colabora pt ca dvs. sa va desfasurati activitatea mai eficient iar noi sa traim intr-un cartier mai curat.

Noi putem participa in numar de 3-4 persoane, vom avea o lista de probleme identificate pt a discuta pe marginea lor si a incerca sa gasim rezolvari practice.
Va rugam, daca se poate, sa ne comunicati care din zilele saptamanii urmatoare (16-20.05.2011) va este mai potrivita pt o intalnire in jur de 10 dimineata.

Multumim.
Delia Mihalache, din partea Grupului de Initiativa Callatis-Dr Taberei

3 comentarii:

 1. Intalnirea cu firma URBAN a fost din nou amanata,de domniile lor..!!!! Intalnirea ce trebuia sa fie in data de 25 mai2011, ora 10,00 din motive numai de dansii stiute ,a fost amanata sine die !!!!
  A promite oricine o poate face, a te tine de cuvant numai gentelmenii o pot face!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai nou, pentru cititorii nostri, domnul Manuel Avramescu ,presedintele comisiei de administrare domeniu public,privat, a pietelor si gospodariei comunale din primaria sector 6,Buc. este prietenul nostru pe facebook! Puteti urmari postarile domniei sale acolo! Si sunt multe si UTILE!
  Multumim!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Varog sa accesati pag.mea de facebook unde sunt raspunsurile punctuale ala dir.URBAN-dl.Dan Ceausescu.Intalnirea dintre reprezentantii grupului Callatis(Delia, Elisabeta si dl.Rusu) si conducerea firmei de salubrizare a sect.6-URBAN a avut loc,in sfarsit, pe 29 iun.2011.

  RăspundețiȘtergere