Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

vineri, 15 iulie 2011

Investitii in pietele din Sectorul 6

From: Nicoleta Chirita
Date: 2011/7/13
Subject: investitii in pietele din Sectorul 6


Nu stiu daca sunteti la curent cu planurile Primariei S6. Daca nu, aveti un articol interesant aici:

http://b365.realitatea.net/news/parcare-pe-acoperisul-pietei-in-dr-taberei-la-iarna-vezi-cum-va-arata/

Seara buna,
Nicoleta

3 comentarii:

 1. Comentariu Elisabeta Blaga
  Nu aveam cum sa fim la curent cu asa ceva,pentru ca nu am auzit la sedintele de CL de aceste planuri : sau daca a fost ceva legat de reamenajare piete, nu a fost postat pe site-ul lor proiect , informatie cel putin ca cea din ziar. De fapt si eu si Delia am plecat foarte revoltate de la ultima sedinta, pentru ca la interpelari grupul PNL au facut o multime de critici la unele proiecte ce urmau sa fie supuse aprobarii, iar atunci cand s-a trecut efectiv la votare TOȚI au fost PENTRU.
  Niste mascarici, dar care isi bat joc de noi cu cinism
  Elisabeta Blaga

  RăspundețiȘtergere
 2. Comentariu I. D. Rusu
  Legat de parcarea pe acoperis: in principiu nu am nimic impotriva, dar cine a facut acele SMART Parkings care stau nefolosite ? Primaria sau niste investitori privati? Daca este vorba de primarie, atunci trebuie sanctionati drastic pentru incompetenta platita din banii nostri.
  Nu aduc bani si in plus inghit din putinele spatii de parcare.
  Ne spune si noua cineva ceva ?

  Fiindca tot este vorba de parcari: constructia metroului va scoate din circuit, temporar ori definitiv, multe locuri de parcare acutizand criza acestora.
  Acum in perioada concediilor situatia este acceptabila, dar ce facem din toamna ? Incepem iar luptele pentru un loc de parcare ?
  Lasam in continuare sa ne ocupe strazile niste epave care nu mai au ITP din timpuri imemoriale numai pentru ca niste inconstienti nu vor sa renunte la ele pentru niste motive penibile ? Cu ce piese mai poti repara o Dacie standard ca sa poata obtine ITP fara o spaga grasa ? Cu motoare de Jaguar si planetare de Porsche ?
  Ori le tinem ca parasolare pentru cainii vagabonzi atat de dragi politicienilor care au familiile angajate la CUTU-CUTU?
  Aceasta impotenta decizionala romaneasca este absolut penibila.

  Sanatate,

  ID Rusu

  RăspundețiȘtergere
 3. Comentariul Marilenei Fition
  Se vor reamenaja piete dar nu se vor reabilita blocurile din sectorul 6 pentru care domnul primar Poteras a semnat in decembrie 2010 un imprumut de 75 milioane euro special pentru realibitare !!!!!!!!
  Marilena Fition

  RăspundețiȘtergere