Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 28 mai 2012

Parcul Istru incepe sa semene cu ceea ce au cerut locuitorii cartierului

Dupa demersuri incepute de grupul de initiativa Callatis in urma cu mai mult de o jumatate de an, dupa cateva petitii si cateva sute de semnaturi de sustinere ale vecinilor, dupa discutiile de la Ziua Cartierului, dupa 2 sedinte de consiliu local si 2 audiente la ADPDU s.6, in sfarsit copii si parintii lor se pot bucura de noua fata a parcului Istru.


5 comentarii:

 1. Sunteti cei mai tari! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. DUUUuude, nu aveți modalitate de contact! :) Urgent intrați pe blogul meu www.ceicunoi.wordpress.com si veniti cu mine la intalnirea cu Rares Manescu. Sau macar pregatiti niste intrebari. Uite link aici:

  http://ceicunoi.wordpress.com/2012/05/28/intalnire-interviu-cu-rares-manescu-intrebari-despre-candidatura-la-sectorul-6-pol43/

  Astept raspuns. Mersi. Emilian.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim pentru invitatie, Emilian.

  RăspundețiȘtergere
 4. Felicitari, Delia, sunteti grozavi! Imi doresc pentru Bucuresti sa existe in fiecare cartier macar un grup de actiune eficace si entuziast ca voi.

  RăspundețiȘtergere
 5. Date de contact sunt publicate in TROMPETA nr.4, o gasiti la pag: "Sunam din Trompeta si va dam de veste..."
  TROMPETA este fituica informativa a grupului nostru,iar doritorii mai pot gasi cateva exemplare din ultimul nr. , 4 ,daca vin la intalnirea noastra saptamanala , miercurea, 18,30,la sc.144,din prel.Ghencea 85(capat busses 385,105)
  Va asteptam!!!!!! Luati si ideile cu voi!

  RăspundețiȘtergere