Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 11 iulie 2012

Conversam cu succes cu institutiile statului

Domnii Sergiu Andon si Florin Paslaru au fost declarati incompatibili de ICCJ si nu mai trebuie sa participe la sedintele parlamentului. Am intrebat Camera Deputatilor si iata raspunsul:


TIN SA MULTUMESC PUBLIC D-nei ANCA STAN PENTRU PROMPTITUDINEA RASPUNSULUI


Nr.56a / 158E / 10.07.2012


       Stimate domn,
          - prin e-mail -

        În legătură cu cererea dumneavoastră înregistrată la Serviciul pentru informare publică şi relaţia cu societatea civilă cu nr. 316/09.07.2012, vă comunicăm următoarele:
        Referitor la primul punct al cererii privind statutul actual al domnilor Sergiu Andon si Florin Paslaru, va informam ca acestia sunt deputati ai Parlamentului Romaniei. Pentru statutul actual al domnului Catalin Voicu va rugam sa va adresati Senatului Romaniei, la adresa de e-mail infopub@senat.ro.
        In ceea ce priveste punctul doi al solicitarii dvs., va informam ca numarul de mandate pentru Camera Deputatilor este de 334, iar la data prezentei numarul deputatilor (numarul membrilor) este de 309. In acest sens puteti consulta  site-ul Camerei Deputaţilor (www.cdep.ro), în secţiunea Structuri parlamentare/ Deputati  (http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.de?par=A). Aici se regăseste si lista deputatilor care si-au incetat mandatul inainte de terminarea legislaturii. In fisa fiecarui deputat exista informatii privind motivul incetarii mandatului, precum si data incetarii acestuia.


Cu stima,
Anca Stan
Consilier parlamentar


Serviciul pentru informare publica si relatia cu societatea civila/
Directia pentru relatii publice si protocol - Camera Deputatilor
www.cdep.ro
infocdep@cdep.ro
Tel. 0214141480
Fax 0214141479

Dl. Sergiu Andon a afirmat ca Traian Basescu il sapa ca sa-l dea jos din parlament. Vreau sa-i comunic ca si pe mine, un simplu cetatean, ma deranjeaza evidenta incalcare a legii.
Vom intreba si Senatul Romaniei daca este legal ca Dl. Catalin Voicu sa participe in plenul acestei institutii avand o condamnare de 5 ani cu executare in prima instanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu