Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

marți, 30 octombrie 2012

Haite de caini salbatici in Parcul Drumul Taberei


Astazi am trimis o sesizare la Primaria Sector 6:

"Luni 29 oct la ora 9 dimineata am fost atacat de o haita de  cca 8 caini fara stapan in Parcul Drumul Taberei. Atacul a fost prin surprindere si parea sa aiba scopul de a ucide victima. Nu am contribuit cu nimic la declansarea atacului. (Seful haitei m-a apucat de picior venind in viteza si fara nici un zgomot din spatele meu. Dupa primul contact au sarit si ceilalti caini). Cainii aveau un comportament de animale salbatice si mi-au provocat rani multiple. Ma consider norocos ca am scapat cu viata. Nu inteleg de ce nu sunt starpite aceste haite. Daca nu se iau masuri urgente cred ca in curand vom avea noi victime. Un cetatean care a asistat la acest atac dar nu a avut curajul sa intervina mi-a spus ca in parc ar fi cca 18 caini fara stapan. A cerut prinderea acestor caini salbatici dar nu s-a luat nici o masura. Va semnalez ca in ultimele luni numarul cainilor fara stapan a crescut. Deasemenea agresivitatea acestora este in crestere.  O alta haita de caini se gaseste pe Aleea Callatis langa sectia de politie 25 si la intrarea la scoala 279.
Dupa cele intamplate va declar cu toata raspunderea ca viata locuitorilor din Drumul Taberei este in pericol. Va rog luati masuri urgente daca nu doriti sa aveti pe constiinta noi victime
Va stau la dispozitie cu detalii pe mail sau la telefon"`

Pentru a demonstra violenta atacului am atasat fotografia a ceea ce a mai ramas din pantalonii pe care ii purtam in momentul impresurarii:
Putea sa fie si mai rau !
Elementul pozitiv este ca la Spitalul Bals (Colentina) cabinetul antirabic functioneaza ireprosabil iar imunitatea dobandita prin vaccin dureaza 5 ani. La cabinet am aflat ca numarul celor muscati de caini in cartierul Drumul Taberei este in crestere. Se pare ca Mircea Badea a relatat la Antena 3 un atac similar (tot in Drumul Taberei) caruia a reusit sa-i faca fata.
Pentru cei interesati de schema de vaccinare atasez biletul de programare:
Pentru cei dornici de senzatii tari si autentice:
VIZITATI CU INCREDERE PARCUL DRUMUL TABEREI ! (sau Moghioros pentru cei mai vechi din cartier)
Dan Sarion

2 comentarii:

 1. Primul punct al Listei de Promisiuni a noului Primar al sectorului 6 a fost"caini fara stapan".Din ziua in care a fost inscaunat si pana astazi au trecut 3 luni.
  Intrebare: ce masuri concrete s-au luat pentru starpirea acestor haite?
  Pentru ca cea din parcul Drumul Taberei nu este singura.Chiar copiii vecini ai mei mi-au sesizat o alta similara in apropierea scolii 279!
  Stimati vecini, incercati sa va scuturati putin de grijile cotidiene si sa ne unim fortele ca sa facem ceva in cartier, in zona unde locuim, pentru ca nu vom fi bagati in seama din nici un punct de vedere.
  Am avut curiozitatea sa studiez planurile de sistematizare , de urbanism , de buget ale primariei sector 6 ,ce au fost supuse aprobarii in sedinta de astazi ,in ceea ce priveste cartierul nostru si zona noastra de locuit : nefiind in zona 1, vom astepta multi ani de acum incolo !
  Acesta este un bun prilej -CARE NU TREBUIA SA SE INTAMPLE- de a ne coagula fortele in jurul problemelor ce ne intereseaza si sunt de MAXIMA URGENTA !
  VA ASTEPTAM AICI ,PE PAG.DE FACEBOOK, LA TELEFON,LA ADRESELE DE E-MAIL,CUM VA ESTE MAI USOR.EU CUNOSC PE DESTUL DE MULTI DINTRE DVS.

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi pare rau ca ati trecut printr-o astfel de intamplare neplacuta, dle Sarion. Cainii fara stapan sunt intradevar o problema grava a orasului si daca nu ne-am pierde timpul in lupte sterile si ambitii prostesti poate ca si noi, in cartier, am fi putut face presiune pe autoritatile responsabile de strangerea lor de pe strazi.
  Va doresc sanatate si puterea de a merge mai departe.

  RăspundețiȘtergere