Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

vineri, 28 decembrie 2012

La Scoala 279, dupa interpelarea de la sedinta CL sector 6

           De la un nou membru activ al grupului de initiativa Callatis-Drumul Taberei, Ionut Adrian Dinu:

           In urma interpelarii grupului nostru din sedinta Consiliului Local S6,din data de 19 decembrie 2012,am obtinut promisiunea domnului viceprimar Gabriel Petrea,  de a se prezenta la scoala 279, in data de 20 decembrie 2012, impreuna cu domnul director al ADP 6 si doamna director a Administratiei Scolilor S6.

Astazi, 20 decembrie 2012,la ora 10:30,am avut placerea de a ne intalni cu domnul Gabriel Petrea, doi reprezentanti ai conducerii ADP S6, doamna Hoarta (parca) de la Administratia Scolilor S6,precum si doamna director a scolii nr 279.

Dupa inspectarea zonei si expunerea dorintelor noastre, legate de siguranta copiilor, promisiunea domnului viceprimar a fost ca va realiza impreuna cu ADP S6, largirea trotuarului din Aleea Callatis si montarea de gard de protectie pentru pietoni. Intrarea din curba va fi inchisa, iar accesul in curtea scolii se va face numai pe poarta cea mare (pe unde se face accesul auto in prezent).

Pana la rezolvarea intrarii din aleea Callatis ,am insistat pentru deschiderea portii din prelungirea ghencea nr. 24, macar in orele de sosire si plecare a copiilor de la scoala. Ne-am lovit de refuzul categoric al doamnei director a scolii 279, argumentat prin lipsa de paznic in acea zona (cu toate ca exista), precum si faptul ca in proiectul acceptat de BEI, se prevede existenta unei singure cai de acces in curtea scolii ,cu obligatia de a fi monitorizata video. Un alt argument de-a dreptul revoltator al doamnei Constantinescu, a fost generalizarea faptului ca toti parintii sunt needucati, iar daca va deschide acea poarta, ii vor rupe copiii florile plantate personal (intrucat copii sunt oglinda parintilor).Pentru  a se deschide aceasta intrare ,care nu ar fi implicat nici un cost, am insistat foarte mult si pe langa doamna Hoarta, de la Adm.Sc.S6, dar degeaba.

Din spusele viceprimarului, in termen de 30 de zile vom primi si un raspuns scris la interpelarea noastra. Sper sa se rezolve macar inchiderea intrarii din curba, latirea trotuarului si montarea gardului de protectie pt pietoni (din ghena ecologica a sc 279).

Asteptam si parerea voastra despre cele intamplate si ceea ce considerati ca trebuie facut pe mai departe.

 Va multumesc,

Ionut  Adrian Dinu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu