Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 8 aprilie 2013

Curatenia de primavara impreuna cu ADPDU sector 6 si asociatiile de proprietari de la blocurile P1, P3, P4 si M4


Grupul de Initiativa Callatis – Drumul Taberei si asociatiile de proprietari din blocurile P1, P3, P4 si M4 au raspuns sambata 6 aprilie propunerii facute de Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana sector participand la curatenia de primavara in gradinile blocurilor.

ADPDU sector 6 a trimis la fata locului o echipa pentru toaletat copacii si o echipa pentru curatat gradinile iar din partea asociatiilor de proprietari au participat 8 persoane ajutate de 2 membri ai Grupului Callatis.

Au fost toaletati copacii din gradina blocului P4 unde exista avizul primit de la Primaria Bucuresti, au fost greblate gradinile blocurilor cu ajutorul cetatenilor iar gunoiul rezultat a fost transportat de masina ADPDU.

Din lipsa de timp si din lipsa de mai multe persoane dispuse sa ajute, gradina blocului P1 a ramas necuratata urmand ca luni 8 aprilie echipa ADPDU sa continue si aici. In acelasi timp la blocul P4 , mai sunt 11 tei de toaletat de catre alpinisti, personal specializat care nu a fost disponibil sambata.

Multumim doamnei Corina Paraschiv, doamnei Paula Zugravu si vecinei danselor, multumim domnului Antip, domnului Stanciu si vecinului dansului, domnului Raureanu si vecinei dansului precum si echipelor ADPDU trimise de catre domnul director Adrian Vigheciu.
 
Noi credem ca a fost o actiune utila si de aceea speram sa o putem repeta macar o data pe an cu cat mai multi participanti.
Astfel ne vom bucura cu totii de spatii verzi ingrijite si de un aer mai curat in cartier.
Ionut Dinu si Delia Mihalache, participanti la curatenia de primavara din partea

GRUPULUI DE INITIATIVA CALLATIS – DRUMUL TABEREI
 
 
GRUPUL DE INITIATIVA CALLATIS – DRUMUL TABEREI


CONTACT : Ionut Dinu, email : ady_vio2001@yahoo.com

Un comentariu: