Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

joi, 9 mai 2013

Ce sa mai facem pentru accesul copiilor la Scoala 279?

Dragi vecini,
 
Va multumim ca ne-ati ajutat, la un moment dat, in demersurile facute si de membrii Grupului de Initiativa Callatis - Drumul Taberei pentru rezolvarea problemei accesului dificil al copiilor catre Scoala 279.
Dupa petitia adresata dnei director a scolii in octombrie 2012...dupa interpelarea facuta la sedinta Consiliului Local sector 6 in decembrie 2012... dupa vizita la fata locului a viceprimarului Gabriel Petrea...dupa audienta la viceprimar din ianuarie 2013...dupa raspunsul scris al City Manager-ului Sorin Dina de la Primaria sector 6 din februarie 2013...dupa audienta la directorul ADPDU sector 6, Adrian Vigheciu in martie 2013...dupa consultarea publica pe bugetul sectorului 6 in aprilie 2013...dupa vizita la fata locului a dlui Vigheciu in aprilie 2013...in afara de raspunsuri pozitive dar fara termene clare...NIMIC CONCRET.
Scoala 279 inca asteapta cele 2 alei pietonale promise de viceprimar, inca asteapta stalpisorii pe trotuarul de langa Sectia 25, inca asteapta gardul de protectie inscriptionat cu ''Scoala'' la intrarea din Aleea Callatis si, intre timp, copiii tot pe strada printre masini merg spre scoala. Se pare ca autoritatile ''ne-au aburit'' si au vrut doar sa obtina resemnarea si renuntarea la cererile parintilor nemultumiti de aceasta situatie periculoasa pentru copiii lor.
Daca si dvs. credeti ca nu trebuie sa renuntam ci sa ne facem auziti si vazuti pana cand problema accesului copiilor va fi rezolvata asa cum ni s-a promis de catre Primaria sectorului 6, va asteptam miercuri 15.05.2013 la orele 18,30 la Scoala 144 (din Prel. Ghencea 85, langa noul Mega Image) sa stabilim ce trebuie facut in continuare.
Va multumim pentru sprijin.

Un comentariu:

  1. Am facut si eu in paralel demersuri la primarie pe cont propriu si cu o lista de semnaturi pentru rezolvarea accesului. Au mai facut si alti parinti asta chiar de ceva ani buni din cate stiu. Tot ce putem face e sa aflam care ar fi autoriteatea superioara la care putem reclama lipsa de reactie din partea primariei de sector. Nu de alta dar in lipsa unor presiuni de undeva de sus in jos singura speranta e sa se intample ceva la alegeri in 2016.

    RăspundețiȘtergere