Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

marți, 11 iunie 2013

Fwd: Agenda Intalnire GIC Callatis


Buna ziua.
    GIC Callatis Dr Taberei va invita miercuri ,12 06 2013, la ora 19:00, la scoala 144 (langa supermarket Mega Image) din Prelungirea Ghencea 32. Intrarea se poate face si prin  poarta de langa Biserica Sf Ilie.
    Intrucat Primaria Sectorului 6 a finalizat proiectul de securizare a drumului spre scoala  nr 279, vrem sa discutam despre:
-  Cum putem ajuta Primaria S6 in demersurile lor catre Ministerul de Interne pentru retrocedarea unei parcele necesare refacerii  aleii dintre sectia 25 si Sc 279 ?
-   Finalizam memoriul adresat Ministerului de Interne si Primariei Sectorului 6, in care argumentam necesitatea unei cai de acces din Aleea Istru, prin refacerea aleii pietonale dintre Sectia 25 si Sc 279;
-   Prin amabilitatea CeRe, vom primi vizita unei doamne urbanist, care ne va putea sfatui in creionarea argumentelor din memoriul nostru.
-   Cum putem multumi autoritatilor pt reamenajarea zonei de langa scoala 279? Domnul Miu, presedintele Asociatiei parintilor de la scoala 279, ne va sprijini in organizare.
     In final vom concepe  un formular de adeziune la grupul Callatis, pe care cei interesati sa-l poata completa.
    Va aduc aminte ca sedinta dureaza o ora, in care respectam agenda, ulterior putand discuta si pe marginea altor probleme pe care doriti sa le semnalati.
      Va multumim si va asteptam.
Cu respect,
Ionut Adrian Dinu
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu