Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 26 iunie 2013

Multumim Primariei sectorului 6!

Dupa 6 luni de insistente, 2 petitii, o interpelare la sedinta Consiliului Local sector 6, 3 audiente, multe vizite pe teren, emailuri, telefoane .... iata ca in sfarsit copiii pot merge spre Scoala 279 in siguranta, pe trotuarul protejat cu stalpisori! In plus, primaria a amenajat chiar si parcarea de langa scoala, plus parculetul din apropiere. Acestea din urma au fost niste surprize foarte placute pentru care multumim primariei impreuna cu copiii si parintii lor, dupa cum puteti vedea in fotografiile atasate.
Asa mai merge, domnilor!
Va multumim pentru cooperare.
Grupul de Initiativa Callatis - Drumul Taberei

4 comentarii:

 1. ok , mai ramane sa deschidem si intrarea in scoala prin aleea istru !

  RăspundețiȘtergere
 2. In prezent se fac demersuri pentru refacerea aleii pietonale dintre Sectia 25 si Sc 279.

  RăspundețiȘtergere
 3. ASA MAI MERGE DOMNILOR?!?

  ASTA ESTE O BATJOCURĂ!

  VI SE PARE NORMAL ca nişte copii să poată merge în siguranţă pe un trotuar protejat cu stâlpişor şi pe o poartă care era inchisă "dupa 6 luni de insistente, 2 petitii, o interpelare la sedinta Consiliului Local sector 6, 3 audiente, multe vizite pe teren, emailuri, telefoane .... " ?!?!?! ESTE O BATJOCURĂ! ASTA ESTE! SI SUNTEM PUR ŞI SIMPLU NISTE SCLAVI DACĂ ACCEPTĂM ASA CEVA CA FIIND NORMAL! Să mai si multumim pentru batjocură... e deja culmea. Ne comportam exact ca niste sclavi care multumesc Stapanilor pentru niste firimituri de paine. Dasta poporului roman ii merge atat de prost. Pentru ca accepta ORICE din partea celor care il conduc, dar nu doar atat, le mai si multumeste pentru NIMICUL pe care îl primesc dupa o lupta seculara. Suntem un popor penal. Când vom fi in stare sa ne luam viitorul in propriile maini si sa nu ii mai lasam pe altii sa isi bata joc de viata noastra? CE-I CU NOI oameni buni? www.ceicunoi.wordpress.com

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Emi, iti inteleg supararea, in orice tara civilizata copiii n-ar fi fost nevoiti sa mearga pe carosabil spre scoala nicio secunda. Si tocmai pentru ca noi, vecinii din Grupul de initiativa Callatis, nu vrem sa mai acceptam lucruri de neacceptat, facem demersurile pe care le vezi. Faptul ca le multumim autoritatilor tine doar de politete si de ''lasat loc de buna-ziua''. Nu stiu cum esti tu dar noi suntem doar niste oameni obisnuiti, nu ''Razboinici ai luminii''. Daca acceptam orice, cum zici tu, nu ceream nimic si nu insistam pana la rezolvarea problemei.

   Ștergere