Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 26 august 2013

Avem nevoie de aleea pietonala dintre Sectia de Politie 25 si Scoala 279. Ce facem ca s-o obtinem?

Dupa cum multi dintre dvs. stiu, aceasta alee pietonala a existat in trecut inainte ca Sectia 25 sa se instaleze in fosta cladire a Scolii 279. Aleea era folosita de multi dintre locuitorii cartierului, nu numai de copiii care invatau la cele 2 scoli din zona.

In urma discutiilor legate de siguranta accesului copiilor pe drumul lor catre Scoala 279, s-a conturat ideea refacerii fostei alei pietonale asa ca Grupul Callatis a pornit iar pe drumul anevoios dar necesar al sesizarii autoritatilor.

Astfel, am depus un memoriu la Primaria sector 6 dar si la Ministerul Afacerilor Interne in luna iulie, memoriu insotit de recomandarile unui urbanist si de 215 semnaturi de sustinere ale vecinilor nostri.

Deocamdata, de la Primaria sector 6 am primit asigurari verbale ca aleea se va face si ca proiectul se va vota intr-o sedinta CLs.6 din august - din pacate, nici la sedinta care va avea loc in 29.08.2013 acest proiect nu apare pe ordinea de zi: http://www.primarie6.ro/wp-content/uploads/2013/02/ordine-de-zi-23.08.2013.pdf

Acelasi memoriu depus de noi la MAI a primit raspuns de la Prefectura Bucuresti cum ca s-a solicitat ''primarului sectorului 6 sa exercite controlul de specialitate''.

Asa ca, insistam in continuare, se pare ca nici de data asta nu va fi usor sa convingem autoritatile sa tina cont de nevoile cartierului. Va asteptam alaturi de noi pentru ca impreuna sa finalizam cat mai repede aceste demersuri.

Atasam mai jos documentele relevante.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu