Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

marți, 24 septembrie 2013

Accident grav la intersectia Aleea Istru si Aleea Potaissa


From: Vaduva Alex
Date: 2013/9/24Al doilea accident grav s-a petrecut azi dimineata in jurul orei opt, ora la care copii sunt in drum spre scoala. La intersectia dintre Aleea Istru si Aleea Potaissa un jeep gonind, a intrat in viteza in intersectie, lovind un copil si pe mama lui ce-l insotea la scoala.

Cred ca este timpul sa luam mai multa atitudine in aceasta privinta, demersurile facute de noi - Grupul de Initiativa Callatis-Drumul Taberei in ceea ce priveste reinfiintarea vechii alei dintre sectia de Politie si scoala 279 sunt inca la inceput si e posibil sa nu fie inca luate in serios de autoritati.

Pentru toti cei care considera ca o ora jumatate din timpul lor nu este mult cand este vorba de siguranta lor si a familiei sale, sunt asteptati la o intalnire la care vor participa si actualii membri ai Grupului Callatis-Drumul Taberei pentru a lua gasi solutii la aceasta problema grava, si nu numai la aceasta.

Intalnirea are loc la intrarea in scoala 144 (la intersectia Valea Oltului cu Prelungirea Ghencea, vis-a-vis de magazinul Profi) miercuri la ora 18.30, si va fi tinuta intr-o sala de clasa, datorita amabilitatii d-nei directoare a acestei scoli.


Alexandra Vaduva,
membru al Grupului de Initiativa Callatis-Drumul Taberei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu