Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

vineri, 27 septembrie 2013

Din nou, la sedinta Consiliului Local sector 6, pentru problema sigurantei pietonilor

               Ieri, joi seara, am participat la sedinta Consiliului Local Sector 6 . In incercarea noastra disperata de a atrage atentia inca o data asupra situatiei copiilor de la scoala 279 nevoiti sa mearga pe carosabil in drumul lor spre scoala, ne-am lovit  de refuzul presedintelui de sedinta de a citi interpelarea noastra, pe motiv ca vrem sa ne facem imagine (in conditiile in care primisem promisiunea dlui viceprimar Petrea ca o va citi el personal sau dl Avramescu)

                Prezenta noastra acolo a fost vadit  deranjanta pt autoritati  !!! Lipsa raspunsurilor concrete la toate demersurile noastre i-au facut pe “bravii” nostrii conducatori locali (SORIN DINA si GABRIEL PETREA) sa paraseasca sala inainte de intrebari si interpelari. Dupa o discutie un pic in contradictoriu cu presedintele de sedinta “cu nume de strada in DR Taberei “(f mandru de acest lucru), care incerca sa ma lamureasca de politica pumnului in gura, preluata de la Oprescu, revine dl city manager Sorin Dina care luat pe nepregatite ne-a zis ca vor raspunde scris in termenul legal. Asteptam cu deosebit interes !!!
                In final vreau sa multumesc totusi dlui consilier Manuel Avramescu care a expus intr-o oarecare masura problema noastra, sintetizand in cateva cuvinte (lipsite de interes  ce-i drept) interpelarea noastra la sfarsitul sedintei de consiliu.

                Iar pentru ca tot sunt acuzat pe site-urile de socializare de dl primar Manescu de duritatea cuvintelor  la adresa institutiei pe care o conduce, l-as ruga sa onoreze si dansul  MACAR o sedinta de consiliu pentru a vedea “caterinca “ in care se voteaza, care denota seriozitatea cu care consilierii sectorului 6 lucreaza !!!!!
              Multumesc !!!

Ionut Adrian Dinu 
Mai jos puteti vedea interpelarea pe care am solicitat sa o citeasca in numele nostru unul dintre consilieri, asa cum prevede legea, daca presedintele de sedinta nu ne acorda dreptul la cuvant in sedinta. Nu a fost citita ci doar expusa intr-o oarecare masura de un consilier.

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu