Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 24 martie 2014

Gala Premiilor Participarii Publice, editia a cincea

Gala Premiilor Participarii Publice


Dragi prieteni,
Va reamintim ca joi, 27 martie 2014, vom premia participarea fara corset la cea de-a cincea editie a Galei Premiilor Participarii Publice. Evenimentul incepe de la ora 18:30 si are loc la Atelierul de Productie din Splaiul Unirii 160, Bucuresti, harta aici. De asemenea, gala se va transmite live pe www.ce-re.ro.
Premiantii din acest an sunt oameni care au scapat de incorsetari si astfel au putut sa schimbe decizii publice pentru mai binele comunitatilor lor. Ei au trecut peste prejudecati precum: „cetatenii nu trebuie consultati", „eu nu am timp sa ma implic", „nu or sa ne asculte", „domn' primar nu o sa ma primeasca nicodata la el in birou", „profesorii m-au invatat ca e mai bine sa stau in banca mea", "noi nu putem sa schimbam ceva", "primaria stie mai bine".
Veniti sa ii aplaudam impreuna si sa aflam povestile lor de succes! Pentru confirmarea participarii, va rugam sa completati formularul G3P5.
Si nu uitati ca la aceasta editie a Galei ne propunem sa scapam de incorsetari. Va rugam sa va ganditi la ce incorsetare vreti sa renuntati si veniti joi pregatiti sa va eliberati de ea!
Pentru intrebari si nelamuriri, ne gasiti la numarul de telefon 0727 823 483 (Lavinia Chiburte) si la adresa de email g3p@ce-re.ro .

Va asteptam la G3P 2014, o gala fara corset!
www.ce-re.ro/g3p | Facebook: @Gala.G3P| g3p@ce-re.ro

*Gala Premiilor Participarii Publice - G3P este un eveniment anual, organizat de CeRe, care premiaza initiativa cetatenilor, curajul ONG-urilor si deschiderea autoritatilor.
Editia a V-a a Galei Premiilor Participarii Publice este realizata in parteneriat cu: ANPCDEFP - Tineret in Actiune, Ambasada Republicii Cehe in Romania, Institutul Aspen Romania, Romanian-American Foundation, Universitatea Babes-Bolyai. 
Parteneri Media Gala Premiilor Participarii Publice, editia a V-a: RFI Romania, Decat o Revista, Vice, Think Outside The Box, realitatea.net, Romania Pozitiva, StiriONG.ro, Radio Guerrilla, CSRevolution, Buna Dimineata, Bucuresti!, administratie.ro, CSRmedia, Al Treilea Sector, Acris Media Production. 
Editia G3P din 2014 se va desfasura cu sprijinul: Enel Romania, Business Event & Travel, Zebra Catering, HotEvents, Fii|Design, The Workshop, Aer Wear, Zelist, Atelierul de Productie, Tranger, Azero, Ioana Sopov. 
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu