Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 23 aprilie 2014

GIC Callatis Dr Taberei in audienta la Comandantul Sectiei 25 PolitieAstazi, 23 Aprilie 2014 , reprezentantii  GIC Callatis Dr Taberei  au fost primiti de catre commandantul Sectiei 25 Politie,dl Jucalea Nicolae, pentru a discuta despre “Siguranta copiilor in drumul lor spre scoala nr 279 “.

Aceasta intalnire a avut loc in urma recomandarii din sedinta Consiliului Local  S6, a domnului viceprimar Gabriel Petrea ,de a obtine un acord din partea domnului commandant al sectiei 25 pentru reamenajarea aleii pietonale dintre cele doua institutii (Sc279 si Sectia 25).

Dupa cum bine stiam ,comandantul sectiei 25 nu are autoritatea de a stabili ceea ce trebuie facut cu patrimoniul institutiei (dovada fiind memoriul nostru catre MAI), insa am avut placuta surpriza ca dl comandant sa  se ofere, sa inainteze superiorilor si factorilor de decizie, toata argumentatia noastra pentru necesitatea reamenajarii aleii dintre Sc 279 si Sectia 25,cu specificatia ca aceasta alee ar veni si in sprijinul dumnealor, ca factor de siguranta .

De asemenea, am fost asigurati ca vom primi personal, raspunsul  scris la solicitarea noastra de acord cu aceasta alee, in termen  de 5 zile.

In audienta, ne-am bucurat sa aflam ca pe langa demersurile noastre pentru protejarea trotuarului cu stalpisori, au fost facute solicitari si din partea comandantului sectiei 25; ceea ce ne face increzatori ca demersurile noastre si utilitatea aleii dintre SC 279 si Sectia 25 va fi sustinuta si de catre dl commandant  al Sectiei 25 Politie.

In final, multumim domnului comandant pentru disponibilitatea si empatia cu care a abordat problema noastra si speram ca de  Sf. Gheorghe   sa fi facut inca un pas in infrangerea “Balaurului birocratic” , iar siguranta copiilor si a comunitatii noastre sa aibe de castigat!!!
Ionut Adrian Dinu din partea GIC Callatis Dr Taberei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu