Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 14 mai 2014

14.05.2014, GIC Callatis in audienta la dl viceprimar Gabriel Petrea

Astazi ,14 05 2014, Grupul de Initiativa Civica Callatis Drumul Taberei reprezentat de Alexandra Vaduva, Simona Nita,Iustina Neagu(organizator comunitar din partea Fundatiei CeRe) si Ionut Adrian Dinu au fost primiti in audienta de catre viceprimarul sectorului 6, dl Gabriel Petrea .
Intocmai cu solicitarea dumnealui din sedinta Consiliului Local al Sect 6 din luna februarie 2014, ne-am prezentat pentru a-i inmana raspunsul favorabil dat de catre comandantul Sectiei 25, dl comisar sef Jucalea Nicolae, precum si acordul semnat de dl. comisar sef Mihai Pruteanu , Director General al Directiei Generale de Politie  a Municipiului Bucuresti.

In urma acestei intalniri cu domnul Viceprimar Gabriel Petrea am obtinut:

  1. Promisiunea dumnealui de a inainta solicitarea noastra si cele 2 aprobari catre Secretariatul General al Guvernului Romaniei pentru analiza si masuri in consecinta;
  2. Termenul de 27 mai 2014, pentru obtinerea numarului de inregistrare a solicitarii catre Secretariatul General al Guvernului Romaniei ;
  3. Promisiunea de a  instiinta si GIC Callatis despre situatia demersurilor facute de dumnealui pentru realizarea aleii pietonale dintre Sectia 25 si Scoala 279;
  4. Alte raspunsuri obiective despre problemele aparute in zona pe care noi o "pastorim".

In final vrem sa multumim dlui Gabriel Petrea, viceprimar al sectorului 6, pentru amabilitatea de a veni din concediu pentu a dialoga cu noi despre reamenajarea aleii pietonale dintre Sectia 25 si Sc 279 :

Multumim dle Petrea, pentru  imboldul de speranta pe care l-ati insuflat GIC Callatis si ne dorim ca din toamna  copiii si persoanele in varsta sa ajunga mult mai usor si in siguranta catre Scoala 279 sau zona Raul Doamnei  !!!

                             Grupul de Initiativa Civica Callatis Drumul Taberei

PS: Concluzia colegei noastre Simona Nita : "Formatul Ideal de Audienta "  

Un comentariu:

  1. Felicitari GIC Callatis pentru perseverenta si dl-ului viceprimar Gabriel Petrea pentru deschiderea aratata fata de rezolvarea problemei civice ridicata de foarte multa vreme de catre grup. Vom monitoriza si noi realizarea promisiunilor facute colegilor din GIC Callatis.

    RăspundețiȘtergere