Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

sâmbătă, 3 mai 2014

Comandant vs. Viceprimar


Comandant Vs. Viceprimar
Sau
O saptamana    /   Un an

                          30.04.2014, Grupul de Initiativa Civica Callatis Drumul Taberei a primit raspunsul oficial din partea comandantului Sectiei 25 Politie, in care se precizeaza ca solicitarile noastre au fost directionate catre Serviciul de Logistica din cadrul Politiei Capitalei spre competenta solutionare.
                        Apreciem  si avem deosebita placere sa constatam  ca lucrurile se misca mai repede cu ajutorul dlui comisar-sef Jucalea Nicolae, Seful Sectiei 25 Politie. De un an de zile asteptam ca dl viceprimar  Gabriel Petrea sa initieze demersurile catre autoritatile competente, pentru reamenajarea aleii pietonale dintre Sectia 25 Politie si Scoala 279 si nu am primit decat promisiuni. In schimb, intr-o sapatamana de la audienta un prim pas a fost facut de comandanul Sectiei 25 Politie.
                        Asteptam cu nerabdare si deosebit interes ca demersurile celor doua institutii sa se intersecteze  in folosul sigurantei copiilor si cetatenilor din cartierul nostru, prin realizarea acestei cai de acces dinspre Aleea Istru  catre Raul Doamnei.
                        In functie de raspunsurile pe care GIC Callatis le va primi , va vom instiinta pentru a putea face si dumneavoastra diferenta intre  “functie “ si   “grad”.

                        Deocamdata “gradul” bate “functia” … cu 365  de zile avans !!!


                                                                                              GIC Callatis


                                                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu