Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

joi, 28 august 2014

Aplauze pentru aleea pietonala promisa de acum 2 ani !!!

Astazi , 28 08 2014, impreuna cu cativa membrii ai Grupului Callatis Drumul Taberei, am participat la sedinta Consiliului Local Sector 6, unde am avut placerea sa descoperim pe ordine de zi , la punctul 5 :

"Proiect de hotarare privind solicitarea catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti a emiterii unei hotarari prin care terenul situat intre Sectia 25 Politie si Scoala Gimnaziala Nr. 279 sa treaca din proprietatea publica a statului in proprietatea publica a Municipiului Bucuresti si in administratia Sectorului 6 , in vederea utilizarii acestuia ca drum public (alee pietonala). "

Inaintea votarii  proiectului au fost discutii generale  pornite de consilieri ai PP-DD.
Am fi apreciat incercarea dlui  consilier Orhei  de a urgenta realizarea aleii prin orice mijloace (mai putin legale) ,daca ar fi fost mai bine informat si daca printre alte argumente de ordin uman nu spunea ca dansul s-a ocupat indeaproape de toate demersurile facute pentru aceasta alee. Rusinica !!!

Asteptarea de 2 ani a acestei alei pietonale atat de necesare in zona noastra, nu ne convine, insa suntem de acord ca ea trebuie facuta pe o baza legala care sa nu puna pe nimeni  in dificultate.

Cu 21 de voturi pentru si 6 abtineri ale consilierilor PDL (care s-au abtinut la toata ordinea de zi !!!), proiectul  "nostru " a fost aprobat !!!

  Aplauze !!!

Interesanta a fost reactia presedintelui de sedinta la aplauzele noastre pentru votul pozitiv!!!

 Citez : "Cu asa ceva nu ne intalnim prea des ! " ......

 Oare de ce ?!?!? ..... as intreba eu  .
 


PS: S-a simtit un pic izul campaniei electorale pentru prezidentiale !!!

PPS: In noiembrie ne-am dori sa mergem la vot, folosind aleea pietonala dintre sectia 25 si sc 279 !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu