Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

joi, 9 aprilie 2015

Audienta cu perseverenta

Miercuri ,8 Aprilie 2015,trei membri ai Grupului de Initiativa Callatis Drumul Taberei au mers in audienta la viceprimarul sectorului 6,dl Gabriel Petrea.
Intocmai promisiunii facute in precedenta audienta ne-am prezentat pentru a obtine informatii actualizate despre situatia proiectului aleii pietonale dintre sectia 25 si scoala 279 .(vezi articolul din luna ianuarie 2015)
Despre alee, nu ne-a putut da informatii actualizate, dar a promis ca va solicita tehnicului sa faca o hartie in acest sens catre PMB  si MAI , intrucat responsabilitatea este acum la ei.
Ne vom reintalni  cu dumnealui dupa sarbatori, mai exact dupa 20 Aprilie 2015 pentru a ne face cunoscute datele actualizate despre alee.
Am intrebat daca ramane viabil termenul de 15 sept 2015  pt realizarea aleii,asa cum a specificat in audienta din Ianuarie?
Raspunsul a fost DA, cu conditia ca Ministerul sa fie de acord cu cedarea terenului necesar aleii. Acordul Sectiei 25 si al Politiei Capitalei pentru reamenajarea acestei alei se pare ca va conta in acest sens.
In final am abordat si alte probleme ale cartierului:
  1. Am discutat despre accidentele frecvente din intersectia Aleea Istru cu Aleea Potaisa si necesitatea unor masuri de siguranta rutiera, am fost indrumati catre Administratia Strazilor din cadrul PMB.
  2. ADPDU sector 6 nu are bani pentru suplimentarea bancilor in Parcul Istru sa nu mai vorbim de o reabilitare a parcului.Nu au bani nici pentru plombarea gropilor din asfalt !!!
  3. Am aflat de la dl Petrea,viceprimar al sectorului 6, ca Parcul Drumul Taberei va fi deschis in ultima vineri a lunii mai, adica 29 Mai 2015!!!


IMPLICATI, NU RESMNATI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu