Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

vineri, 29 mai 2015

Fwd: Vă invit în Parcul Drumul Taberei!


From: Rareș Mănescu <comunicare@primarie6.ro>
Date: 2015-05-29 17:27 GMT+03:00
Subject: Vă invit în Parcul Drumul Taberei!
To: dan.sarion@gmail.comDragi concetăţeni, locuitori ai Sectorului 6 al Capitalei,
Ne aflăm astăzi în faţa reinaugurării vechiului şi totodată noului Parc Drumul Taberei. Mai presus de faptul că proiectul a reprezentat una dintre priorităţile majore din mandatul meu de primar, ducerea la bun sfârşit a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a acestui spaţiu de recreere reprezintă o dovadă de coerenţă în gândirea actului de administraţie publică. 
Suntem astăzi beneficiarii şi proprietarii, fiindcă această grădină ne aparţine nouă, tuturor, a celei mai frumoase, moderne şi curate grădini publice din Bucureşti, poate din întreaga ţară. Este un motiv de mândrie atât pentru mine cât şi pentru întreaga mea echipă managerială să venim în faţa dumneavoastră astăzi cu un astfel de proiect dus la bună împlinire.
Suntem convinşi că noua înfăţişare a parcului nostru va fi un punct de atracţie pentru bucureştenii din toate cartierele Capitalei și va face cartierul, în general, mult mai atractiv, având așadar şi consecințe pozitive asupra economiei locale. Este, până la urmă, ceea ce ne dorim cu toţii: un spaţiu cu mult mai civilizat, al oamenilor locului şi pentru oamenii locului, un spaţiu al prezentului şi mai ales, al viitorului. Al nostru, dar mai ales al copiilor şi nepoţilor noştri.
Vă așteptăm, astăzi, la orele 17, la o plimbare în parc.
Cu stimă şi consideraţie, 
Rareş Şerban Mănescu,
Primarul Sectorului 6
Pentru dezabonare click unsubscribe
© 2015 Primaria Sectorului 6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu