Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 15 iunie 2015

Invitatie la Targul de Initiative Cetatenesti - sambata, 20 iunie, Gradina Verona


INVITATIE

Centrul de Resurse pentru participare publica are placerea sa va invite la Targul de Initiative Cetatenesti care va avea loc sambata, 20 iunie, intre 16.00-20.00 la Gradina Verona a Librariei Carturesti (str. Pictor Arthur Verona 13-15) pentru a cunoaste grupuri de initiativa ale unor bucuresteni care si-au propus sa schimbe orasul lor in mai bine.
Prin mesajul targului – „Pentru oameni cu al saselea simt: simtul civic", CeRe incurajeaza coagularea unor initiative civice la nivelul Capitalei, dar si o deschidere din partea bucurestenilor pentru implicare in decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme cu care se confrunta comunitatea.   Scopul evenimentului este de a creste vizibilitatea initiativelor cetatenilor de la nivel de cartier, aducandu-le in atentia publicului larg. Este, de asemenea, un prilej pentru grupurile de cartiere de a se cunoaste si a pune bazele unor colaborari viitoare.
Ar fi o excelenta ocazie pentru un dialog informal cu privire la asteptarile si propunerile cetatenilor, in care puteti descoperi o parte din nucleele civice care isi doresc sa aduca o contributie la dezvoltarea Capitalei.
Grupurile care se vor prezenta sunt: Asociatia Salvati Cartierele Damaroaia si Bucurestii Noi, Cetatean Sector 3, Cruciada Locatarilor, Grupul "Initiativa Favorit", Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei, Grupul Luptam pentru Aleea Lunguletu, Grupul Initiativa Civica Tudor Vladimirescu, Grupul de Initiativa Civica Lacul Tei, Grupul de Initiativa Floreasca, Grupul Salvati Parcul Tineretului, Incotroceni – Oameni, Idei, Povesti, Initiativa Prelungirea Ghencea, Lupta pentru strada ta, Youth Voice Romania.
Cu aceasta ocazie, grupurile vor lansa ziarul "Cetateneste-te!". Un atelier pentru copii va fi organizat de  Asociatia Komunitas. Iar o serie de organizatii resursa vor tine scurte prezentari prin care sa arate ce pot oferi cetatenilor active din Bucuresti. Un program detaliat va fi publicat pe pagina de facebook a evenimentului.
Ne-ar face o deosebita placere sa avem ocazia de a ne intalni. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va stam la dispozitie la 031.10.50.55 sau sinziana@ce-re.ro

Cu consideratie,
Sinziana Dobre, din partea echipei CeRe

Partenerii Targului de Initiative Cetatenesti sunt Libraria Carturesti, StudioBasar si Asociatia Komunitas.
A doua editie a Targului este organizata de CeRe in cadrul proiectului "Bucurestiul civic – pentru cetateni cu simt critic", finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. 
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu