Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

joi, 9 iulie 2015

Grupul de Initiativa Callatis Drumul Taberei a sesizat !!!

In data de 8 Iunie 2014 am sesizat prin e-mail, Primaria Sectorului 6 in legatura cu starea deplorabila in care a ajuns Parcul Istru. 

Va prezentam mai jos textul cererii noastre , pentru a monitoriza si dumneavostra cat la suta din cerinte vor fi duse la indeplinire:

E-mailul a fost iregistrat cu numarul 23265/08.06.2015

"In atentia:         
- dlui primar Rares Manescu;
- dlui  viceprimar Gabriel Petrea;
- dlui  administrator public Sorin Dina;
- dlui  director general al ADPDU S6 Adrian Vigheciu;
- Consilierilor locali ai sectorului 6;
- tuturor serviciilor de competenta din cadrul Primariei Sectorului 6;


Prin prezenta, Grupul de Initiativa Callatis Drumul Taberei va aduce  la cunostiinta urmatoarele :

Ca urmare a indiferentei  fata de sesizari si a lipsei de actiune a echipelor ADPDU S6 in cadrul Parcului Istru din Aleea Istru, parcul s-a degradat din ce in ce mai rau.

Datorita insuficientei bancilor ,oamenii se aseaza pe gard si astfel aproape tot garduletul s-a rupt din sudura (il avem depozitat langa WC-ul public). Solicitam suplimentarea numarului de banci ,precum si refacerea garduletului .

Plasa de sarma care imprejmuieste terenurile de sport s-a deteriorat in intregime . Solicitam inlocuirea ei .

Poarta de acces din dreptul WC-ului public este rupata din balamale si este legata cu sarma. Necesita sudura.

Lantul leaganelor pt copiii mai mari sunt deasemenea  rupte si legate cu sarma reprezentand oricand un pericol pt copii. Solicitam inlocuirea lanturilor.

Inlocuirea drapelului deteriorat din mijlocul  Parcului Istru, pe care am solicitat-o in trecut , s-a rezolvat prin ruperea lui si lasarea unui bat in varful catargului. Din respect va solicitam inlocuirea batului cu un nou drapel !!!

Lipsesc 2 jucarii pe baza de arc din zona pt copiii mai mici !!! Din spusele paznicilor acestea au fost luate de lucratorii ADPDU S6. Precizam ca acestea erau in perfecta stare de functionare. Solicitam explicatii precum si   repunerea jucariilor in Parcul Istru .

Am solicitat in repetate randuri ADPDU S6 punerea in functiune a fantanii cu apa  potabila. Se pare ca in doi ani de zile nu au gasit fonduri pt schimbarea unui robinet. Cerem insistent  montarea robinetilor necesari functionarii tasnitoarei !!!

Solicitam deasemenea refacerea zonelor cu iarba, distrusa prin lipsa garduletului . Va  precizam  ca lipsa utilizarii aspersoarelor a fost deasemenea un factor agravant la deteriorarea gazonului din intreg parcul.

Datorita aglomeratiei din timpul verii va solicitam salubrizarea  zilnica a Parcului  Istru.

Cu speranta si incredere ca solicitarile noastre vor fi luate in seama cat mai urgent,

Va multumim!!! "


Acum, la o luna de zile de la sesizare se pare ca echipele Primariei Sector 6 intervin in Parcul Istru . De aceea avem nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a  monitoriza si sustine acest demers al Grupului Callatis , pentru ca aceste cerinte adunate de la vecini sa ajunga la indeplinire.

Va multumim si va asiguram ca vom ramane aceeasi vecini : "Implicati, Nu resemnati !!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu