Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

miercuri, 20 ianuarie 2016

Fwd: Newsletter

Am primit azi de la Primaria Sector 6


Intervenţii pentru deszăpezire în Sectorul 6
 
"Le mulţumesc membrilor comunităţii care au curăţat de zăpadă şi gheaţă trotuarele şi căile de acces în imobile, dând astfel dovadă de spirit civic şi o mână de ajutor echipelor de intervenţie ale autorităţii locale. Vom continua să acţionăm la capacitate maximă şi în zilele care urmează", a declarat primarul Rareş Mănescu.
Primăria Sectorului 6 – prima administraţie publică locală din Bucureşti care a răspuns pozitiv la solicitarea de a organiza o şedinţă pentru dezbaterea publică a Proiectului de Buget al Sectorului 6 pentru 2016
Astăzi, 13.01.2016, la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149) a avut loc o dezbatere publică pe marginea Proiectului de Buget al  Sectorului 6 pentru anul 2016.
Primăria Sectorului 6 va acorda burse pentru elevii din Sectorul 6 cu rezultate bune la învăţătură
 
„Educaţia copiilor noştri este foarte importantă pentru că reprezintă de fapt o investiţie într-un viitor mai bun. Bursele sunt un mijloc eficient pentru a le stimula elevilor interesul faţă de tot ceea ce are educaţia mai bun de oferit", a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.
Inspectorii Primăriei Sectorului 6 au ridicat patru maşini „uitate" de proprietari pe domeniul public
 
„Acţiunile de înlăturare a maşinilor abandonate pe domeniul public continuă. Activitatea este mai puţin rapidă decât ne-am fi dorit, însă reglementările specifice ale Legii 421/2002 nu ne permit să acţionăm într-un ritm foarte alert. Aş vrea să le mulţumesc celor care ne-au semnalat prezenţa autovehiculelor abandonate şi să îi asigur că, atunci când termenele legale de înştiinţare expiră, eliberăm spaţiile cu celeritate", a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.
Poliţiştii locali Sector 6 au identificat 15 persoane fără adăpost care au fost cazate în centrele DGASPC Sector 6
 
În perioada 11 – 17 ianuarie 2016, Poliţia Locală Sector 6 a întreprins mai multe acţiuni de identificare a persoanelor fără adăpost care ar fi avut de suferit, sub aspectul condiţiilor meteorologice de temperaturi scăzute, viscol şi ninsoare.
Sancţiuni în cuantum de 35.500 lei pentru vehiculele expuse spre vânzare pe domeniul public din Sectorul 6
 
„Câtă vreme există atâtea mijloace moderne de vânzare prin internet şi avem spaţii speciale dedicate vânzării de maşini, târgurile de la colţul străzii sunt inacceptabile. Din cauza faptului că locurile de parcare sunt ocupate, şoferii care circulă zilnic au probleme, pietonii au probleme, oamenii sunt nemulţumiţi. Vom continua acţiunile de somare şi sancţionare a cetăţenilor care expun maşini spre vânzare", a declarat primarul Rareş Mănescu.
Copyright © 2016 Primaria Sectorului 6, All rights reserved.
Newsletter - Primaria Sectorului 6
 


This email was sent to dan.sarion@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Primaria Sectorului 6 · Calea Plevnei, nr.147-149, Sector 6 · Bucharest 60013 · Romania

Email Marketing Powered by MailChimp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu