Harta zonei Callatis-Drumul Taberii

luni, 6 iunie 2016

O veste minunata ! sau ...Un consilier cat intreaga Primarie !

O veste minunata! Proiectul pentru reamenajarea aleii pietonale dintre Sectia 25 si  Scoala 279 a fost votat la Primaria Generala. Dupa 4 ani de asteptare , proiectul reamenajarii aleii mai face un pas inainte. 
Gratie dlui Consilier General Catalin Campeanu, proiectul care se prafuise 2 ani de zile in sertarele unei comisii de analiza din Primaria Capitalei a fost pus pe ordinea de zi si votat . Iata , procesul verbal al sedintei din 26 Mai 2016 si o fotocopie  a interventiei dlui Campenu pentru sustinerea proiectului:

Un consilier cat intreaga Primarie!   Dl. Campeanu asta ne-a dovedit noua, celor care de 4 ani  facem demersuri pentru aceasta alee(petitii,interpelari in sedintele Consiliului Local,audiente , memorii , cereri pe legea 544). Si poate o sa vi se para exagerat ,dar nu este asa. Acest om a facut magie si a pus pe ordinea de zi un proiect, pe care cei din  Primaria 6 il stiau bine, dar care ne-au sfatuit sa-l lasam sa inainteze "institutional" (2 ani proiectul blocat in sertarele Primariei Generale).
Si daca tot o sa vi se para exagerat titlul , va spun ca asa am ales eu sa ii multumesc acestui domn consilier care ne-a redat speranta ca drumul spre scoala 279 si viitoarea statie de metrou Raul Doamnei va fi mai sigur si mai scurt.
In final vreau sa multumesc Centrului de Resurse pentru participare publica (CeRe) pentru prilejul de a il cunoaste pe dl consilier general, la evenimentul  Cercul donatorilor CeRe.


PS: Sper ca la nivelul (Guvern),unde a ajuns acum aleea , "instutional " , lucrurile sa se miste mai rapid in folosul cetateanului. Asteptam Hotararea de Guvern cu speranta ca in toamna 2016 ,copiii vor folosi aceasta alee, in prima zi de scoala.


IMPLICATI, NU RESEMNATI !


Ionut Adrian Dinu, membru al Grupului de Initiativa Callatis Drumul Taberei din RCB - Reteaua Civica BucurestiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu